Nyt badeværelse i København eller Hovedstadsområdet

Samlet total entreprise

Fast projektansvarlig og kontaktperson

Projektplan fra start til slut

Nyt badeværelse

 - Vores speciale

Sådan opfylder vi dine badeværelses drømme!


Du har drømt om dit nye badeværelse - gjort dig tanker, søgt inspiration på nettet, måske endda lavet en skitse og kigget på fliser, vaskemøbel, m.m. Men hvordan bliver alle ideerne til virkelighed?


Vi har stor erfaring med at gøre drømme og ideer til bygbare projekter og kan samtidig komme med gode forslag til indretning og materialevalg, som passer til både din vision og dit budget. 

Vi kommer ud og gennemgår projektet med dig


Vi tilbyder at tegne en detaljeret plantegning for kun 795 kr. ex moms. Vælger du efterfølgende os til at stå for dit badeværelsesprojekt er denne ydelse naturligvis uden beregning.

Alle detaljer afstemmes

- Design
- Materialevalg

- Pris

- Tidsplan


Så er vi klar til at starte. En standard badeværelsesrenovering tager mellem 3-5 uger, afhængig af kompleksitet og adgangsforhold.


Al dialog og evt. designvalg undervejs foregår direkte med Benjamin Kjær eller overmontør Morten Dyrvig.

Få løbende status, kvalitetssikring og billeddokumentation.


Den gode, tætte og løbende dialog sikrer, at vi får alle detaljer med og at tingene bliver som aftalt.


Inden vi afleverer dine nøgler retur mødes vi og går resultatet igennem sammen, ligesom du får vejledning i brug, vedligehold og servicering af f.eks. vandlås og ventiler.Vores mål er, at du går glad i bad

Vi har igennem årene stået for rigtigt mange badeværelsesrenoveringer og ved af erfaring, at de små detaljer kan gøre hele forskellen for dit nye badeværelse. 


Dit valg af bruseafskærmning og armatur kan bringe hele rummets udtryk til nye højder. Vigtigst er det dog at få det maksimale ud af indretningen af de ofte relativt få kvadratmeter, der er til rådighed på et badeværelse. 

 

Så lad os hjælpe med dit nye badeværelse!

Vi er først tilfredse, når du er klar til at gå glad i dit nye bad.