VVS installatør

med forståelse for de tekniske detaljer

Samt fokus på Energi optimering.

Korrekt justering af varmesystemer


VVS arbejde

Vi udfører alle former for VVS arbejde, herunder udskiftning af radiatorer, nyt toilet, samt komplette vand- og afløbsinstallationer. 


Vi tilbyder installation og indregulering af gulvvarme, samt fejlsøgning og optimering af eksistende varmeinstallationer.

VE installatør

Som certificeret VE installatør ser vi på din boligs varmetab som helhed.


Vi vejleder dig grundigt om valg af varmepumpe eller naturgasfyr, herunder hvilken betydning din boligs isolering og areal, samt eksisterende varmekilder har for dit valg.

Fokuspunkter og inspiration

shutterstock_107326847
shutterstock_275448617
shutterstock_91126283

Varmepumpe

Billig strøm efter de første 4000 kwh

For mange er valget af varmepumpe baseret på et ønske om billigere opvarmning og lavere løbende omkostninger. Men vidste du også, at hvis dit hus primært opvarmes med el, kan du søge om reduceret elafgift og spare helt op til 85,25 øre/kwh efter de første 4000 kwh. pr. år? 


Jordvarme eller Luft-til-vand varmepumpe?

Der er mange forhold at tage stilling til, når man skal vælge type af varmepumpe. Udover selve graveudgiften, spiller jordbundsforhold og tilbagebetalingstid for anlægget også en rolle. Vi rådgiver dig naturligvis grundigt, så vi sammen kan træffe det rigtige valg for både din bolig og din økonomi. 

Energi optimering

Vi har fastansat VVS-montør, murer, maler og vvs installatør og er med vores lange erfaring bedre rustet end de fleste til at vurdere og vejlede om mulighederne for energioptimering i din bolig. 


Korrekt indregulering og opdatering af ventiler og termostater

Langt de fleste boliger vil kunne spare på varmen ved at finindstille deres varmesystem. Vi går dine radiatorers indstillinger igennem og sikrer optimal aflevering og fordeling af varme i din bolig. 


Udskiftning af armaturer og brusesystemer til nye ECO modeller.

Ved at udskifte dine gamle blandingsbatterier til en model med indbygget luftblander, kan du opnå samme effekt med mindre vand og opnå en væsentlig besparelse på dit samlede vandforbrug - og samtidig sende miljøet en kærlig tanke. 


Orbital-Systems 

Bruseren der spare dig både penge, vand og co2. 

Hør mere om hvordan systemet virker og få en beregning af hvor meget du kan spare.